Vară | Tururi

ebike, carpati, romania, tur ghidat, emtb, bicicleta electrica, inchiriere, rental, tours, guiding, ghidaj, mtb, mountainbike, mias, ghid certirficat

Carpații în 3 zile pe eBike

1250 lei/pers

3 zile

Bucegi, Baiului și Munții Ciucaș


Pregătește-te pentru o experiență #Massif – în munții ce străjuiesc Valea Prahovei, accesul pe cele mai faine poteci nu a fost niciodată mai ușor: e-bike-urile noastre Trek Powerfly LT9 îți vor livra energia necesară ca să descoperi în 3 zile cele mai bune poteci.

Încă nu ai testat un e-bike?

MAI MULTE DETALII
mtb, tata si fiu, ghid bicicleta, inchirieri biciclete

Codrul te face mai bun

1280 LEI

2 zile + 1 noapte

Poteci din jurul Brașovului: Postăvaru, Ciucaș, Piatra Craiului și Munții Bucegi


Chair credem în tații care nu se tem de natură și de puțin noroi – pentru asta am creat acest tur. Este un tur de 2 zile cu noaptea petrecută la cort alături de copilul tău. Exact, doar voi doi!

MAI MULTE DETALII
ebike, mtb, mountainbike, bucegi, sinaia, brasov, enduro, guidedtours, adventure. ridesafe, guiding, guided mtb tour, visit brasov, experience, bycile tours, bike trail, biking

Tură ghidată de eMTB | 1 zi

240 lei/pers (minim 2 rideri)

1 Zi

Postăvaru, Ciucaș, Piatra Craiului sau Munții Bucegi


Hai să descoperi cu noi cele mai faine poteci din jurul Brașovului. Nu contează dacă ești începător sau experimentat, e loc pentru toată lumea. Alege-ți bicicleta și hai cu noi!

MAI MULTE DETALII
enduro, mtb, tur ghidat, bicicleta, postavaru, ebike, guiding tours, mtb leader, mountainbike, poiana brasov, tampa, bike park, redline

Tură ghidată de MTB 1 zi

240 lei/pers (minim 2 rideri)

1 zi

Postăvaru, Ciucaș, Piatra Craiului sau Munții Bucegi


Hai să descoperi cu noi cele mai faine poteci din jurul Brașovului. Nu contează dacă ești începător sau experimentat, e loc pentru toată lumea. Alege-ti bicicleta și hai cu noi!

MAI MULTE DETALII
Tampa, Brasov sign, Belvedere, telecabina Tampa, Varf Tampa, tur ghidat, guided tours, guiding, ghid certificat, ebike, emtb, bicicleta electrica

Tură ghidată eMTB 1/2 zi

150 LEI / pers

1/2 de zi

Brașov și Muntele Tâmpa


Pedalează ca un localnic. De la trasee ușoare de crosscountry la single trailuri de downhill. Nu contează dacă ești începător sau avansat, este loc pentru toată lumea. Alege-ți bicicleta și hai la dat!

MAI MULTE DETALII

Tură ghidată MTB 1/2 zi

150 LEI / pers

1/2 de zi

Brașov și Muntele Tâmpa


Pedalează ca un localnic. De la trasee ușoare de crosscountry la single trailuri de downhill. Nu contează dacă ești începător sau avansat, este loc pentru toată lumea. Alege-ți bicicleta și hai la dat!

MAI MULTE DETALII
satele sasesti, guiding, ghid, transilvania, mtb

Tur cu bicicletele în Satele Săsești

1050 LEI/PERS [minim 2 persoane]

2 zile

Saschiz, Cloasterf, Viscri


Satele săsești din Transilvania sunt fermecătoare, pitorești, liniștite și vechi … foarte vechi. Viața aici se mișcă lent, iar sătenii și-au păstrat modul de viață tradițional. Există o rețea foarte bună de trasee pentru biciclete care leagă aceste sate și parcurge dealuri moi, văi pitorești și pajiști ascunse – ideal pentru a le vedea cu bicicleta.

MAI MULTE DETALII
massif tours, postavaru, sinaia, enduro, mtb, ebike, emtb, guided tours, tours, guideing, ride safe, adventure, israel, bike, cycling, riding, romania, caffe

MTB Camping

820 lei/pers (minim 2 rideri)

2 zile

Piatra Craiului și Masivul Postăvarul


Pe parcursul acestei ture de MTB vom petrece 2 zile în împrejurimile Brașovului. Munții și pădurile vor fi adăpostul nostru oferindu-ne un loc idilic pentru campare.

MAI MULTE DETALII
Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top