Cursuri de splitboard

PREȚ

320 LEI*

EXPERIENȚĂ

  Niveluri mixte

DURATĂ

  3 ore

LOC

  Postăvarul sau stațiunea Sinaia

NR. PARTICIPANȚI

  de la 1 la 4 persoane
Open Nav

Învață să te dai pe splitboard

Motive să vii cu noi

// Bun, ți-ai cumpărat un splitboard și te simți ca un taur într-un magazin de porțelanuri. Nu-ți face griji, nu trebuie să fi un guru al skiului pentru a înțelege și a putea practica splitboardingul.

// Haide cu noi și te vom învăța să urci eficient la deal pe zăpadă pentru a putea savura partea cea mai faină – coborârea!

// Începând cu kick-turn’ul (nu, nu este o  mișcare de box, este întoarcerea) la tehnica zig-zagului folosită pentru a traversa zone abrupte și pâna la informații despre cum trebuiesc folosite și îngrijite pielie de focă. 

Ce este inclus?

Un pachet complet de la început până la sfârșit

Echipament de avalanșă inclus

  • Transciever
  • Sondă
  • Lopată

Nu este inclus

Preț

320 LEI/pers (pentru grupe de 2-4 persoane)
360 LEI/pers (pentru cursuri individuale)

Informații despre curs

Mărime grup: maxim 4 persoane

Nivel experiență: intermediar

Cerințe preliminare: nivel de snowboard intermediar

Plată: online sau cash

Notă:
Dorim să subliniem că biletul pentru telecabină (acolo unde se aplică) nu este inclusă în prețul de ghidare. Aceste costuri trebuie suportate separat. Mulțumesc!


Fă cunoștință cu ghidul tău


Marius Stratila

Marius Stratila

Mountain Guide & MIAS Mountain Bike Leader

Enduro biking and splitboarding are part of me, they define who I am. For me, they are more than just a way to escape crowded and overused resorts. They are a way to push limits and get out of the comfort zone, a way to explore and to discover.

That perfect mix of silence and grandeur that only a mountain can offer, the freedom to climb on your own, to define your route and follow it, the power to use your body strength to move forward and to enjoy downhill rides and fresh turns, no matter what season is out there – this is what defines me and what I want to share. The path is the same, only the texture is different.

Întreabă-ne orice

BackcountryMountainbike Tours


Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top