Cursuri de Snowboard

PREȚ

330 LEI*

EXPERIENȚĂ

  Începători, intermediari

DURATĂ

  3 ORE

LOC

  Poiana Brașov sau Sinaia

NR. PARTICIPANȚI

  1 - 4 persoane
Open Nav

Învață să faci primele viraje pe zăpadă

Motive să vii cu noi 

// Încă nu te-ai dat niciodată pe un snowboard și vrei să vezi cât de mult îți place? Experimentezi în siguranță, natural și distractiv, primele senzații de alunecare pe placă, cu echipamentul potrivit și sub îndrumarea unui instructor experimentat. Este foarte posibil să faci deja primul viraj pe snowboard din viața ta!

// Programul Burton Learn To Ride a fost inițiat în 1998 de către Burton Snowboards în cooperare cu școli de ski din întreaga lume, pentru ca snowboarding-ul să poată fi învățat cu plăcere și cu ușurință. Țelul acestui program este acela de a oferi începătorilor în snowboarding o primă experiență fericită, cu echipamentul adecvat și instructori specializați, pentru ca ei să rămână în acest sport și să se întoarcă pe pârtii cât mai repede cu putință. Riderii deja avansați au prin intermediul programului Learn To Ride șansa, de a progresa în disciplinele de snowboard freestyle sau freeride/backcountry. Pentru deprinderea mișcărilor elementare în snowboarding, Burton Snowboards pune la dispoziția învățăceilor din cadrul programului Learn To Ride echipamente speciale, dedicate lor. Spre exemplu, board-urile sunt de o construcție specială, având un decupaj (sidecut) mai amplu decât o placă obișnuită, pentru a vira mai ușor, dar și canturi domoale, neascuțite, pentru ca incepătorii să nu se agațe în acestea în timp ce învață să se dea. De asemenea, echipamentul pentru fete este diferit de cel pentru băieți, pentru a se adapta mai bine anatomiei feminine.

// Orele de curs teoretic și practic se desfășoară la cabana Boarder’s LTR Center din Sinaia și pe pârtiile de schi agreeate de către școala noastră (Sinaia sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

Ce este inclus?

Cursurile sunt structurate atât pentru începători cât și pentru schiori intermediari

Inclus

  • Instructor de snowboard certificat
  • Poze / Video

Nu este inclus

  • Echipamentul de ultima generatie Burton Learn to Ride, compus din snowboard și boots, se închiriază separat la prețul preferențial de 50 lei/curs/pers. Transportul pe cablu, inclusiv cel al instructorului, nu este inclus în pret și se achită separat de către cursanți.

Preț

330 LEI/pers (pentru grupe de 2-4 persoane)
390 LEI/pers (pentru cursuri individuale)

Informații despre curs

Mărime grup: maxim 4 persoane

Plată: transfer bancar sau cash

Notă:
Dorim să subliniem că echipamentul de schi (schiuri, bocanci, bețe) și biletul pentru telecabină (acolo unde se aplică) nu sunt incluse în prețul cursului. Aceste costuri trebuie suportate separat. Mulțumesc!Fă cunoștință cu ghidul tău


Marius Stratila

Marius Stratila

Mountain Guide & MIAS Mountain Bike Leader

Enduro biking and splitboarding are part of me, they define who I am. For me, they are more than just a way to escape crowded and overused resorts. They are a way to push limits and get out of the comfort zone, a way to explore and to discover.

That perfect mix of silence and grandeur that only a mountain can offer, the freedom to climb on your own, to define your route and follow it, the power to use your body strength to move forward and to enjoy downhill rides and fresh turns, no matter what season is out there – this is what defines me and what I want to share. The path is the same, only the texture is different.

Întreabă-ne orice

BackcountryMountainbike Tours


Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top