PREȚ

320 lei*

  DURATĂ

3 ORE

  LOC

Poiana Brașov sau Sinaia

  EXPERIENȚĂ

Începători, intermediari

  PARTICIPANȚI

1 - 4 persoane

Învață să faci primele viraje pe zăpadă

cursuri de splitboard, snowboard, burton, backcountry

Motive să vii cu noi 

// Încă nu te-ai dat niciodată pe un snowboard și vrei să vezi cât de mult îți place? Experimentezi în siguranță, natural și distractiv, primele senzații de alunecare pe placă, cu echipamentul potrivit și sub îndrumarea unui instructor experimentat. Este foarte posibil să faci deja primul viraj pe snowboard din viața ta!

// Țelul acestui program este acela de a oferi începătorilor în snowboarding o primă experiență fericită, cu echipamentul adecvat și instructori specializați.

// Orele de curs teoretic și practic se desfășoară pe pârtiile de schi agreate de către școala noastră (Sinaia sau Poiana Brașov), stabilite de comun acord cu clienții noștri.

Ce este inclus?

Cursurile sunt structurate atât pentru începători cât și pentru schiori intermediari

Nu este inclus

 • Echipamentul
 • Transportul pe cablu, inclusiv cel al instructorului, nu este inclus în preț și se achită separat de către cursanți.

Preț

320LEI/pers360 LEI/pers
pentru grupe de 2-4 persoanepentru cursuri individuale

Ce vei învăța?

 • prezentarea echipamentului
 • alegerea piciorului din față
 • reglarea stanceului + al unghiurilor legăturilor
 • derapajul front side și backside
 • frânarea
 • virajul pe cantul din față
 • virajul pe cantul din spate
 • virajul complet (S-uri)


Fă cunoștință cu ghidul tău


Mircea Danalache

Mircea Danalache

Instructor de schi și snowboard

Testimonials

Ce spun clienții despre tururile noastre?

Octavian on google2 years ago

I took part in an excellent ski-tour organized by Marius in the Bucegi mountains – Malaiesti couloir – in spring 2020.

Marius took good on-site decisions, regarding the weather and conditions so that everything went smoothly – which I appreciate a lot.

Moreover, I was impressed by the variety of activities that he organizes: Skitouring, Splitboarding, Trailbiking, Canoeing.

Keep up the good work!

Octavian Eremia on google2 years ago

In vremuri tulburi cea mai buna opțiunea este o tura prin munți cu oameni minunați. Marius este un tip COOL și un instructor pe măsura – Laura poate depune mărturie. A fost o ieșire super, plină de distracții și multe informații folositoare pentru niște oameni de la „câmpie”. Recomandam din toata inima !

Dragos Cojocaru on google2 years ago

Been with the guys in Georgia and beside the fact that it was a very well planned trip they somehow managed to deliver the best possible snow despite the generally bad conditions

Robert Bucur on google2 years ago

RECOMAND ORICE ACTIVITATE !!
Camp-ul din Georgia/Gudauri a fost mega organizat , de la Transport/Hotel/ Activități Etc !!!
Oameni super profesionisti ,Marius sa vazut ca a fost mega implicat , nu i-a lipsit nimic din trusa pentru cazul in care se strica ceva!!!
Vibe fain, ture si mai faine , saune , bai Turcești , zapada , tot ce ai nevoie intr-un camp de SPLITBORDING !!!

Cosmin Popa on google2 years ago

Went in the pilot Georgia Experience #georgiaexperience with Massif (Marius Stratila) and it was a blast. Although it was a really poor winter the guide always delivered untouched pow lines and everyone was very happy. In this trip I really learned the meaning of earning each and every turn. Cheers ! #spliotboarding #backcountry #georgia

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top