Codrul te face mai bun

PREȚ

1280 LEI

  DURATĂ

2 zile + 1 noapte

  LOC

Poteci din jurul Brașovului: Postăvaru, Ciucaș, Piatra Craiului și Munții Bucegi

  EXPERIENȚĂ

Începător, Mediu sau Avansat

  PARTICIPANȚI

minim 2 (tatăl + 1 copil)

Pentru tată și copil

Chiar credem în tații care nu se tem de natură și de puțin noroi – pentru asta am creat acest tur. Este un tur de 2 zile cu noaptea petrecută la cort alături de copilul tău. Exact, doar voi doi! Asistență o veți primi din partea ghidului nostru doar la pauză de prânz și seara la focul de tabăra. Se prea poate să fie o aventură memorabilă între tine și copil. Toată logistica este creată mereu cu gândul la copil, la nevoile și rezistența lui. Nu te teme, avem experiență cu ei, lucrăm cu copii atât iarna cât și vara. 

// Politica de „detoxifiere” digitală Da, chiar o să vă luăm telefoanele…

Ne propunem ca această excursie să aibă și un technology detox adică să eliminăm toate lucrurile care v-ar putea distrage de la natura înconjurătoare, de la traseu și de la copiii dvs. Primul pas este să vă luăm telefoanele personale (pe care le veți primi înapoi la sfârșitul turei), al doilea esta să vă luam aparatele foto să nu fiți tentați să faceți poze sau filmulețe sau să pierdeți vremea pe rețelele de socializare. Veți avea un telefon simplu pentru a ne putea contacta să vă dăm indicații de orientare iar cât despre amintiri ne vom ocupa noi să vă fotografiem și să vă filmăm astfel încât voi să puteți savura pe deplin aventura. #aiîncredere

// Lista cu cele necesare

 • Sac de dormit de 3 sezoane (confort -3℃ pentru perioada Martie-Mai) sau sac de dormit de 2 sezoane (confort 7℃ pentru perioada Iunie-Octombrie). Acestea se pot asigura (gratuit) si din partea noastra.
 • Puteți folosi și o protecție pentru sacul de dormit (există diferite materiale care pot ridica temperatura cu pâna la 7℃)

Îmbrăcăminte adaptată sezonului

 • Încălțăminte
 • 1 pereche de pantaloni lungi, 1 pereche de pantaloni scurți
 • tricou (preferabil cu uscare rapidă)
 • 2 perechi de ciorapi peste gleznă
 • 1 Bluză cu mânecă lungă
 • 1 geacă (preferabil cu puf)
 • 1 geacă/pelerină de ploaie 
 • Pantaloni de baie

Pentru copii TOT ce este menționat mai sus plus:

 • Propria sticlă de apă
 • Orice mâncare specială sau gustări preferate 
 • Dacă există preferințe/alergii/intoleranțe alimentare vă rugăm să ne informați 

Echipament și Accesorii

 • Recipient pentru apă de plastic/pet/camelbak minim 1L
 • Frontală (cum o putem asigura și noi gratuit)
 • Cască (cum o o putem asigura și noi gratuit)
 • Ochelari de soare
 • Recipient de apa de plastic / pet / camelbak
 • Toaletă personală (periuță de dinți, etc)

Echipament suplimentar pentru perioadele mai reci

 • Lenjerie termică (pantaloni și bluză)
 • Mănuși subțiri pentru seara la foc
 • Geacă groasă (de preferat cu puf)

// FAQ

Este sigur?

Da! Vom alege poteci și drumuri potrivite pentru nivelul fiecăruia. 

Ce înălțime trebuie să aibă copilul?

Minim 153cm / sa fie in jurul varstei de 10 ani.

Cât de lungi sunt zilele?

Vom face lista de cumpărături în prealabil pentru a putea respecta dieta fiecăruia. Mesele principale ( mic dejun, prânz și cină) se vor prepara la fața locului de către ghidul nostru. Dacă există preferințe/alergii/intoleranțe alimentare vă rugăm să ne informați în prealabil!

Ce vom mânca?

Vom face lista de cumpărături în prealabil pentru a putea respecta dieta fiecăruia. Mesele( mic dejun, prânz și cină) se vor prepara la fața locului de către ghidul nostru.

Camping – Unde vom dormi?

Cortul, focul de tabără este asigurat de noi

Ce se întâmplă cu bagajele 

Bagajele rămân in masina de asistență.

Pot aduce bagaje suplimentare

Puteți aduce bagaje suplimentare în limita spațiului disponibil în mașină. Vă rugăm să ne informați în prealabil. 

Există posibilitatea de a face duș – Unde ne vom spăla?

Da: pentru cine vrea să se racoreasca în râu. 

Nu: pentru cine nu dorește senzații reci vă rugăm aduceți șervețele umede, etc.

Muntii Ciucas
Poteci pentru care le mulțumim celor de la Ciucas Enduro
@Victor Cristescu

Ce găsești la noi?

Un pachet complet de la început până la sfârșit / tur self-guide

Inclus

 • bicicletele electrice – Trek Powerfly LT9
 • echipamentul pentru camping: cort + saci de dormit + frontale + saltele de cort
 • mancare: 1x cina, 1x mic Dejun, 2x gustari si bauturi pe traseu. Meniul vegetarian este valabil – va rugăm menționați înaintea rezervării.
 • Asistență tehnică pe traseu
 • Gustare la mijlocul traseului: scucuri, fructe și batoane energizante
 • Cască, mănuși și genunchiere
 • GPS Garmin + track GPX + Harta
 • Link downloadabil către fotografiile și videoclipuri profesioniste filmate în tură

Nu este inclus

 • Cheltuieli personale, suveniruri, alte snackuri etc

Preț

1280 LEI

Informații despre tură

Înălțime minimă copil: 153 cm / arpox. vârstă 10+ ani

Tip: biciclete electrice și noaptea la cort

Marime grup: 2 (tata +copil)

Nivel experiență: incepator, mediu sau avansat

Plata: cash sau transfer bancar / depozit 30%

Itinerariu

Ziua 1

Dis de dimineață, sau dacă este posibil chiar cu o seară înainte, vom pregăti bicicletele electrice pe greutatea și înălțimea fiecăruia dintre voi. Înainte de plecare vei primi ultimele indicații despre traseu și agenda zilei: pauză de prânz, intersecții și punctul unde vom campa. Traseul va fi special ales ca tu și copilul tău să faceți față cu brio aventurii. Crede-ne pe cuvânt că nu va lipsi aventura. Drumurile forestiere nu vă vor plictisi prea mult, cu toții preferăm traseele din sălbaticie.

Peste Noapte

La punctul de campare veți fi întâmpinați de un asistent care a pregătit focul și tabăra. Cina va fi deja pregătită împreună o vom încălzi doar. Sperăm să avem seri senine în care vom putea face o scurtă lecție de skywatching prin binoclu / telescop.

Ziua 2

Dimineața, în plină răcoare, poate lângă un râu, vom lua micul dejun, vom pregăti bicicletele și vom da startul celei de-a doua zi de mountain bike. Pentru traseul de MTB vom avea două opțiuni de dificultate mică și medie. Ziua precedentă va fi reperul pentru alegerea traseului. La mijlocul zilei vom lua prânzul și ne vom rehidrata pentru coborârea finală. Punctul final al turei va fi înapoi la civilizație, dar va asigurăm că nu pentru mult timp.Fă cunoștință cu ghidul tău


Marius Stratila

Marius Stratila

Ghid montan și MIAS Mountain Bike Leader

Splitboarding-ul și mountain biking-ul fac parte din mine, ele definesc cinesunt Mai mult decât o modalitate de a scăpa de stațiunile populate, care de obicei sunt supra aglomerate în sezon, splitboarding-ul și mountain biking-ul m-au ajutat să-mi testez limitele, să ies din zona de confort, să descopăr locuri şi oameni noi.

Testimonials

Ce spun clienții despre tururile noastre?

Sebastian Tincu on google10 months ago

I have a great half of day , one of the Best experience in Poiana Brașov: bike park, perfect single trail, a lot of adrenalin, and a profesional companion . Marius îs a very skilled guide , i never feel in danger. I test an Trek ebike which was in perfect condition. I recomand this kind of trip, it is more fun .
Many thanks Massif . Keep the good work

Live Aeons on google10 months ago
Massif Experience has it all: Marius is a good trail connoisseur (knowing exactly where to take you, based on your experience, riding style and terrain preferences), a nice guy whom you can have some valuable chats with during fireroad climbs or lunchbreak, and a terrific trip organizer.
His bike fleet is up to the task and on par with his personal traits that make him one of the best guides in Braşov.
Whether you’re a MTB newbie and want just to coast on some easy trails or a hardcore gravity junkie, looking for some steep gradients and chunky rock gardens, he will surely find a way for you to get acquainted with Braşov’s trail offerings, beautiful surroundings and get that blood pumpin’ !
John Anderson MCPHERSON on google11 months ago
We had a great family e-mountain bike tour. Our guide was friendly, knowledgeable and tailor made the trip according to the ability of our group. If you are visiting Brasov, I recommend this e-biking tour for anyone. It’s a fun and healthy way to see the mountains with great views of the town. The friendly and personalised service was was much appreciated. If you are a beginner or expert, you will have great tour with Massif Experience.
Mihnea Amihailesei on google11 months ago

Turul de o zi oferit de Massif Backcountry & Mountain Biking Experience mi-a depăşit complet aşteptările din motive pe care le voi enumera mai jos:
– comunicare foarte bună încă din momentul planificării turei.
– sfaturi practice pentru pregătirea turei: echipament, nutriţie, formă fizică.
– trasee excelente (atât pentru începători, cât şi pentru cei avansaţi), documentate foarte bine.
– ghid foarte bine pregătit, punctual şi cu foarte multă experienţă.

Pe scurt, cred că asta e una dintre cele mai bune activităţi de făcut atunci când eşti în Braşov, mai ales dacă nu cunoşti bine traseele. Ghidul îţi oferă siguranţă, un mic boost de încredere şi acces la nişte poteci geniale!

George Farauanu on google11 months ago

O activitate plina de adrenalină pe care am făcut-o împreună cu prietenii. Bicicletele au fost bine echipate și ne-am distrat pe cinste!

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top