Backcountry HUTWEEKEND

PREȚ

1100 LEI

  DURATĂ

2 Nopti | 20.01-22.01 / 10.02-12.02 | 2023

  LOC

Muntii Carpati | RO

  EXPERIENȚĂ

Intermediar

  PARTICIPANȚI

max. 4
Open Nav

Un weekend lung cu mult dat și dormit la cabană

Vineri ne întâlnim la ora 15:00, în funcție de programul de lucru al fiecaruia. Ne cunoaștem și pornim în recunoașterea zonei – atât cu harta cât și într-o tură scurtă în proximitatea cabanei. Dar mai ales vom face briefing de folosire a echipamentului, cu emfaza pe cel de căutare.

Sâmbătă, , după micul dejun, nu mai târziu de 08:30, ne începem activitatea. După ce analizăm condițiile de riding pornim să dăm câteva linii foarte faine.

Duminică, după o seară în care ne-am odihnit suficient, până în ora 08:30, plecăm în acțiune. Mindset-ul nostru: cât mai mult dat la vale. Scopul trebuie să fie clar: stăm la cabană, urcăm și asudăm ca să ne bucurăm de tot ce are mai fain muntele, iarna și sportul asta>> sentimentul că plutești!

Cabana și locul îl alegem în funcție de starea zăpezii: Suru, Bâlea, Ciucaș sau Padina.

Powder, Splitboard, ski, tur ghidat, backcountry

Nivelul de experiență necesar

În fiecare zi vom parcurge aproximativ 400-1000m diferența de nivel. Evident aceste date pot varia (în funcție de condițiile meteo și de grup). Activitatea se desfășoară pe parcursul a 4-8 ore/zi într-un ritm lejer. Ca nivel pe snowboard / schi este important să ai experiență să te dai în powder (zăpadă mare), dar și pe zone de gheață (zăpadă tare).

Echipamentul obligatoriu

⦁ DVA, sondă și lopată;
⦁ Echipament complet de splitboard sau schi (funcțional);
⦁ Piei de focă, (foarte important!) care se lipesc;
⦁ Bețe telescopice sau rigide-doar pentru schiori;
⦁ Rucsac (Airbag);
⦁ Cască;
⦁ Asigurarea Off-piste este de recomandată;
⦁ După ce formăm grupul, veți primi o listă cu cele necesare + o serie de sugestii de echipament.

Ce este inclus?

Inclus

 • Ghidaj
 • Cazare
 • Mic dejun

Nu este inclus

 • Urcarea pe instalatii/cablu, acolo unde este necesar

Preț 1100 LEI/pers

Informații despre experiență

Perioada: 20.01-22.01 / 10.02-12.02 | 2023

Mărime grup (max): 4 persoane

Nivel condiție fizică: Intermediar

Cerințe preliminare: Nivel MEDIU de snowboard / ski OFFPISTE

Se recomanda asigurare medicală pentru sporturile de iarnă în afara pârtiilor

Plată: transfer bancar pe bază de factură | In cazul unui grup mai mic de 4 persoane, prețul diferă.Fă cunoștință cu ghidul tău


Andreea Hertanu

Andreea Hertanu

Ghid montan AGMR si instructor de schi

All Day I Dream About Ski 😊 sau felul cel mai plăcut de ați pierde timpul (iarna și primăvara) și locul unde îmi fuge mintea de fiecare dată când are timp! De asemenea, provocările sunt viața mea și întotdeauna mi-a plăcut să îmi testez și să îmi depășesc limitele, iar muntele a fost terenul perfect pentru a face asta. Ca să nu mai tragem de timp, a fost simplu schi + munte = <3 = backcountry skiing.

Testimonials

Ce spun clienții despre tururile noastre?

Octavian on google3 years ago

I took part in an excellent ski-tour organized by Marius in the Bucegi mountains – Malaiesti couloir – in spring 2020.

Marius took good on-site decisions, regarding the weather and conditions so that everything went smoothly – which I appreciate a lot.

Moreover, I was impressed by the variety of activities that he organizes: Skitouring, Splitboarding, Trailbiking, Canoeing.

Keep up the good work!

Octavian Eremia on google3 years ago

In vremuri tulburi cea mai buna opțiunea este o tura prin munți cu oameni minunați. Marius este un tip COOL și un instructor pe măsura – Laura poate depune mărturie. A fost o ieșire super, plină de distracții și multe informații folositoare pentru niște oameni de la „câmpie”. Recomandam din toata inima !

Dragos Cojocaru on google3 years ago

Been with the guys in Georgia and beside the fact that it was a very well planned trip they somehow managed to deliver the best possible snow despite the generally bad conditions

Robert Bucur on google3 years ago

RECOMAND ORICE ACTIVITATE !!
Camp-ul din Georgia/Gudauri a fost mega organizat , de la Transport/Hotel/ Activități Etc !!!
Oameni super profesionisti ,Marius sa vazut ca a fost mega implicat , nu i-a lipsit nimic din trusa pentru cazul in care se strica ceva!!!
Vibe fain, ture si mai faine , saune , bai Turcești , zapada , tot ce ai nevoie intr-un camp de SPLITBORDING !!!

Cosmin Popa on google3 years ago

Went in the pilot Georgia Experience #georgiaexperience with Massif (Marius Stratila) and it was a blast. Although it was a really poor winter the guide always delivered untouched pow lines and everyone was very happy. In this trip I really learned the meaning of earning each and every turn. Cheers ! #spliotboarding #backcountry #georgia

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top