Splitboard & Backcountry Course

Open Nav

Curs de Splitboard & Backcountry

26 - 28 Ianuarie 2024

Cum ar fi ca cineva în care ai încredere să iți răspundă la toate întrebările despre siguranță în backcountry și eficiența tranzițiilor pe splitboard? 

Splitboard & Backcountry Course este un eveniment care își propune să abordeze diferite teme practice și teoretice necesare pentru a explora zone de backcountry în siguranță. 

Este un curs adresat pasionaților de snowboard sau splitboard care vor să înțeleagă terenul, placa, și mediul într-un mod mai sigur. 

Vei afla toți pașii de care ai nevoie să te aventurezi cu mai multă încredere în zilele tale de backcountry.

26 - 28 Ianuarie 2024

Cursul va atinge urmatoarele...

Detalii despre curs

6 Persoane

Am ales să facem un grup mai restrâns pentru ca fiecare din voi să se bucure de atenția noastră. Vei avea asistență permanentă, sfaturi personalizate, și amintiri faine!

3 Zile

Cursul de splitboard si backcountry va ține 3 zile, care se vor desfășura în mod egal indoors și outdoors. Vom avea timp și de dat, dar și de învățat.

Mounthoff Retreat

Vom sta la Mounthoff Retreat, un hotel de 4 stele. Vom avea camere de 2 locuri, mic dejun inclus, si o sala numai a noastră unde vom putea sta nederanjați.

Preț: 1330 lei/pers

Cazare cu mic dejun incluse!

Prețul include și...

Un ghid care te va duce prin cele mai frumoase locuri din Bucegi și se va asigura că acolo unde mergem, avem zăpadă de dat!

Un instructor care îți va arăta ce faci bine și ce poți îmbunătății. Nu va sta mereu cu ochii pe tine, dar cu sigurață vei învăța ceva nou.

Oferim kit-uri de avalașă celor care au nevoie. Știm cu toții cât de importantă e siguranța atunci când ieși la dat – better safe than sorry!

Dacă nu ai echipament de dat, îți oferim o reducere de 50% la tot echipamentul de splitboard.

Ce să-ți iei la tine?

Pentru o experiență completă și personalizată, îți recomandăm să vii cu echipamentul tău – cel în care te simți cel mai confortabil.

Vei avea nevoie de:

Zilele vor începe în jurul orei 08:30-09:00, iar zilele de outdoor se vor desfășura până la ora 16:00.
Nu sunt incluse urcările pe cablu (acolo unde este necesar).

La dispoziție avem o sală în care vom folosi video-proiectorul pentru o abordare cât mai în detaliu a temelor de mai sus.

Învață mai în amănunt cum să te dai pe splitboard în siguranță!

Hai cu un grup de oameni faini să te dai și să aprofundezi o tehnica corecta și sigură de splitboarding!

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top