Siguranța în Backcountry 19 – 21 Ianuarie 2024​

Open Nav

Siguranță in Backcountry

Dacă ai început să faci ture în backcountry pe schiuri/split, în mod sigur ai nevoie de cunoștințe legate de siguranța în deplasarea pe munte iarna și despre câteva minime cunoștințe de salvare din avalanșă. 

Vrem să vă vă prezentăm informații utile care o să vă ajute să luați decizii safe și să reacționați corect în caz de pericol/avalanșă. 

Din grijă față de voi și față de noi, că mergem împreună sau nu în ture, e important să vorbim aceeași limbă și să fiți conștienți de pericolele pe care le puteți întâmpina și cum să le evitați.

19 - 21 Ianuarie 2024

Cursul va atinge urmatoarele...

Detalii despre curs

10 Persoane

Vom forma un grup privat de maxim 10 persoane în așa fel încât toată lumea va primi toată atenția și ajutorul de care au nevoie.

3 Zile

Cursul de avalanșă va dura trei zile. Vom structura fiecare zi în așa fel încât să facem toate exercițiile pe care ni le propunem.

Padina

In funcție de zăpada, vrem să organizăm cursul la Centrul National Salvamont de Pregatire (Padina). Dacă vremea nu ne permite, alte opțiuni sunt Bâlea, Sinaia, sau Ciucaș.

Pret: 1330 lei/pers

cu cazare inclusa

Ce să-ți iei la tine?

Pentru o experiență completă și personalizată, îți recomandăm să vii cu echipamentul tău – cel în care te simți cel mai confortabil.

Vei avea nevoie de:

*La cerere se poate închiria și splitboard-ul sau echipamentul de schi de tură.

**Menționăm că este o tură care va pune accentul pe acumularea cunoștințelor legate de siguranța în teren și salvarea din avalanșă și nu pe tură, așa încât oricât de multă zăpadă va fi, vom avea un program stabilit.

Rămâi în siguranță oriunde în backcountry!

Hai cu noi si fii pregatit pentru orice situație în care te poți afla când te dai

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top