Schimbăm Sezonul de dat!

Open Nav

E timpul să schimbăm sezonul. Zilele sunt calde și lungi. Dacă avem noroc, după 14 Mai se ridică restricțiile de mobilitate din țară și putem să ieșim la dat. Cel mai probabil potecile se vor umple de urme de cauciucuri. Așa că, de azi am hotărât să re-scoatem pozele din sezonul cald.

În Sinaia, după o zi de dat în Bike Park, urmează maximul zile – puțină pedalare printre turme de oi pe platoul de la 2000 de metri din Munții Bucegi – pentru ca apoi să uiți de potecile amenajate din bike park și să te pregătești pentru o coborâre tehnică și lungă până jos în oraș. Unii preferă primăvara, alții toamna că fiind cel mai bun sezon de dat. Cert este că și primăvara peisajele și contrastele sunt foarte faine. De la plaiuri pline de Rhododendron până la văile înzăpezite perfecte pentru încă un splitboarding. Aici suntem momentan pe bicicletă, în Munții Bucegi spre super cunoscută coborâre din Șaua Strunga.

Din Șaua Strunga, cu e-bikeul. Totul asistat electric, un traseu de 40+km cu multă, foarte multă coborâre. Începutul de vară este perioada perfectă – plin de flori, potecile sunt curate și aderente.

 Înainte de coborâre, unii turiști preferă să și bea o cafea. De ce nu? În Masivul Postăvaru sunt atâtea poteci pe care poți să le dai într-o singură zi că va trebui să reinventezi cafeaua ca seara să mai poți pune capul pe pernă.Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente


Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top