SUP – stand up paddle board (ridicare din Brașov)

SUP – stand up paddle board (ridicare din Brașov)

PREȚ  120 RON/zi

Red Ride - pachet complet

Red Ride – pachet complet

MĂRIME: 10’8″

SUP-urile RED se definesc prin durabilitate, dar mai ales rigiditate. Cu presiuni cuprinse între 15 și 25 PSI energia vaslitului va fi transmisă direct către apă, crescând în același timp stabilitatea boardului. În prețul închirierii este inclus atât rucsacul pentru transport (cu role) cât și padela.

Red Voyager - pachet complet

Red Voyager  – pachet complet

MĂRIM: 13’2″

Un SUP destinat celor care vor să exploreze. Este ideal pentru aventuri desfășurate pe multiple zile. Lungima de 13’2″ îți oferă super viteză de înaintare. Foarte fiabil, este gândit să nu îți lipsească nimic în explorările tale: se pot adăuga bagaje atât în spate cât și în față boardului. Presiunea de umflare poate să urce până la 25 PSI. Alături de SUP veți mai primi atât rucsacul de transport (cu role) + pompă dublă pentru volum mare.

Ne reinventăm, ne regândim călătoriile și mai ales experiențele. Căutăm zone noi, departe de aglomerație, mai aproape de natură. Stand Up Paddle Boarrdul este un sport individual, dar pe care îl practici alături de oameni faini. Miturile precum „trebuie super echilibru” sau că este un „sport greu”s-au spulberat demult. În mai puțîn de jumatete de ora ești gata să te bucuri de padelat în poziția corectă.

Ai deja experiență și vrei să vezi mai mult decât lacul pe care te-ai pus prima oară pe SUP? Cu un Stand Up Paddle poți să te dai atât pe râuri cât și pe valuri. Hai cu noi pe lacuri de munte, râuri și valuri, în Delta, pe Dunăre sau pe litoralul Bulgăresc. O să fie o experiență Massif.


Vrei sa stii locurile noastre preferate?

 • Lacul Siriu
 • Delta Dunării
 • Gura Portiței
 • Cazanele Dunării
 • Cheile Nerei
 • Tyulenovo și Kamen Bryag (BG)

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top