Schi de tură și clăpari

Open Nav

Schi de tură și clăpari

PREȚ  250 RON/zi

Echipamentele se închiriază în tururile organizate sub asistența unui ghid.

inchiriere, rental, schi, ski, schi de tura, touring, guiding, ghid certificat, backcountry, massif, tours, tururi, off piste, freeride
Seek 7 Tour

Schiuri Seek 7 Tour

MĂRIME 154, 162, 168, 176, 182

Te dai mai mult, ești mai aproape de natură și zăpada pe care o visezi. Schiurile Seek 7 Tour sunt ușoare și cu un waist de 86mm. Cu atenția axată pe coborâre, Rossignol a construit un schi pentru numeroasele tale zi din backcountry.

Piei de foca Free Touring Skin Super 7 HD

Construite de POMOCA, pieile de focă Free Touring Skin Super 7 HD sunt un mix de 30% Mohair și 70% Nylon. Performanța excelentă este orientată atât pe tracțiune cât și pe alunecare.

bindings, legaturi, puncte, rossignol, schi de tura, guiding, ghidaj, ghid certificat, tours, ture ghidate, backcountry, offpiste, freeride, ride safe, schiuri, ski, schi de tura, touring ski
HM Rotation 10 Demo D90

Legaturi HM Rotation 10 Demo D90

Legăturile în puncte HM 10 DEMO au greutatea de numai 1440g/pr. Sunt prevăzute cu pivoting pin-tech toe piece pentru a mări elasticitatea și în același timp oferind schiorilor o încredere mai mare în închiderea legăturii pe clăpar.

rossignol, clapar, touring, boots, ski, schi, rental, inchiriere, schiuri de turs, offpiste, curs freeride, tura ghidata, guiding, ghid certificat, ghid montan, backcountry
Rossignol Alltrack Pro

Clapari Alltrack Pro 110 LT-Ochre Red 

MĂRIME 23.5 – 30.5

Prevăzut cu izolație Thinsulate® pentru un confort sporit, clăparii Alltrack Pro 110 LT sunt construiți astfel încât să te bucuri de urcările tehnice, dar să fie instant responsive pe coborarile tale preferate.

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top