Mountainbike

Open Nav

Mountainbike

PREȚ 200 RON/zi

Echipamentele se închiriază în tururile organizate sub asistența unui ghid. Nu închiriem echipamente fără ghid.

enduro, full suspension, inchiriere, rental, trek, tur ghidat, rock shox, 160mm, sram shimano, mtb, mountainbike, bike, bicicleta de munte, bicicleta, trek slash, guiding, mtb leader, mias
Trek Slash 8

Trek Slash 8 2020

MĂRIME CADRU 18,5″ (M/L)
MĂRIME ROATĂ 29″

Trek Slash 8 2020 este o bicicletă de aluminiu special creată pentru enduro mountain bike. Cu roți rapidedatorită dimensiunii de 29″, cursa de 160mm, furca RockShox și tehnologia originală – Trek RE:aktiv cu Thru Shaft la suspensia de spate – este pe departe experiență de care ai nevoie vara această.

Giant Reign 2

Giant Reign 2 2021

MĂRIME CADRU S
MĂRIME ROATĂ 29″

De la parcul de biciclete până la turele de enduro de la sfârșit de săptămână, antrenamentele zilnice și aventuri pe terenuri complet noi, acest nou 29er full-suspension este pregătit pentru acțiune. Cu un cadru din aluminiu ALUXX SL ușor, puternic și de încredere, Reign 29 te ajută să cucerești cele mai abrupte urcări și coborâri accidentate, cu multă încredere și control. 

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top