Mountainbike

Open Nav

Mountainbike

PREȚ  145 / 100 RON/zi

Echipamentele se închiriază în tururile organizate sub asistența unui ghid. Nu închiriem echipamente fără ghid.

Trek Slash 8 2020

MĂRIME CADRU 18,5″ (M/L)
MĂRIME ROATĂ 29″

Trek Slash 8 2020 este o bicicletă de aluminiu special creată pentru enduro mountain bike. Cu roți rapidedatorită dimensiunii de 29″, cursa de 160mm, furca RockShox și tehnologia originală – Trek RE:aktiv cu Thru Shaft la suspensia de spate – este pe departe experiență de care ai nevoie vara această.

Trek Slash 7 2016

MĂRIME CADRU 17,5″ (M)
MĂRIME ROATĂ 27.5″

Trek’s Slash 7 27.5 este creat pentru riderii gravitationali care nu se feresc de puțin efort depus la pedală. Axul de 142x12mm, cursa de 160mm, furca RockShox Pike RC sunt doar o parte din surprizele pe care ți le oferă această bicicletă. Vin-o și convinge-te.

Trek X-Caliber 7 2018 (100 RON/zi)

MĂRIME CADRU 17,5″ (M), 18.5″(M/L)
MĂRIME ROATĂ 29″

X-Caliber 7 este prima treaptă pe care o urci către cross country. Un cadru ușor, cursa de 100 mm și frâne hidraulice – este o bicicletă fără pretenții dar cu foarte mult potențial. Trek Industry nu este degeaba lider mondial în construcția de biciclete.

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întreabă-ne orice

BackcountryMountainbike Tours


Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top