Baterii pentru e-Bike

Baterii pentru e-Bike

PREȚ 45 RON/zi

Dacă planurile pentru a-ți aduce eBikeul în România au fost ruinate de companiile aeriene și de restricțiile lor, nu îți face griji – te putem ajuta! Lasă-ți bateria acasă și adu-ți eBikeul fără – bateriile le avem noi. Specific bicicletei tale îți putem închiria cele două modele listate mai jos PowerTubes sau Power Packs.

Bosch PowerTubes

Pentru cei cu așteptări ridicate în ceea ce privește perfromanta: Bosch PowerTubes are capacitatea de a te asista în cele mai mari aventuri ale vieții tale. Cu un design minimalist, se integrează perfect în cadrul bicicletei tale. Are două tipuri de instalare: vertical sau oriznontal.

@Bosch-ebike.com

Bosch PowerPacks

O sursă versatilă de alimentarea bicicletei tale electrice: bateriile sunt foarte aproape de centrul de greutate al bicicletei. Din această condiție rezultă o manevrabilitate crescută.

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike Tours


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top