Echipament salvare avalanșă

Open Nav

Echipament salvare avalanșă

PREȚ 

60 lei/zi Kitul de salvare (transreceiver, sondă și lopată) 145 lei/zi rucsacul Jetforce Black Diamond

Backcountry-ul ca și multe alte plăceri în viață, implică riscuri. Dacă te dai pe pante de 25° sau mai mari, atunci riscul de a fi prins într-o avalanșă sigur există. Dar precum există sisteme. Dar, la fel cum există și lucruri pe care le putem face pentru a reduce riscul de accidente de mașină, există și lucruri pe care le putem face pentru a reduce riscul de a fi prinși, răniți și, probabil, uciși de avalanșe în timpul turelor de backcountry.

Black Diamond Recon BT Beacon

Combinand frecventa radio cu conexiuneBluetooth dispozitivul de cautare in avalansa Recon BT este potrivit pentru orice rider care se aventureaza in zonele offpiste.

Quickdraw Tour Probe 280

Cu lungimea de 280 cm sonda Tour Probe este dedicată turelor de backcountry și pentru studiul zăpezii. Echilibrul dintre greutate scăzută, durabilitate și compactibilitate o să îl observi încă de la prima testare.

Transfer 3 Shovel

Cu o construcție nouă a lopetii (de dată această mai ascuțită) pentru o acuratețe crescută în construirea profilelor de zăpadă și mai ales pentru scăderea timpului de salvare din din urmele de avalanșă deja întărite, lopata Transfer este unealtă noastră ideală. Brațul lung, extensibil îți va ușura munca și mai mult.

Avalanche Backpack JetForce Pro Split 25

Sistemul de salvare din avalanșă cu airbag – JetForce Pro – este acum mai mic și mai ușor. Dispune de conectare Bluetooth pentru actualizări ușoare. Volumul de 25 de litri este suficient pentru turele de 1 zi.

@blackdiamondequipment.com

Întrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întreabă-ne orice

BackcountryMountainbike Tours


Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top