Echipamente de închiriat


Open Nav
splitboard, ski, rent, cursuri, ture ghidate, backcountry, curs avalansa, inchirieri echipamente, piei de foca, snowboard, ture de o zi, ghid montan

Splitboard complet

PREȚ  200 lei/zi

Splitboardul nu este pentru noi doar o altă activitate. Este modul nostru de a iubi iarnă, dar mai ales modul nostru de a descoperi locuri noi. Turele noastre ghidate îți vor deschide perspective noi și-ți vor oferi experiențe Massif!

MAI MULTE DETALII
inchiriere, rental, schi, ski, schi de tura, touring, guiding, ghid certificat, backcountry, massif, tours, tururi, off piste, freeride

Schi de tură și clăpari

PREȚ  250 RON/zi

Vrei să te depărtezi de aglomerația stațiunilor. Cozile de la instalații devin imense și nu vrei să îți mai pierzi vremea în înghesuială? Sau vrei doar să testezi un echipament de schi de tură înainte de a-l achiziționa? Spune-ne greutatea și cât porți la clăpari, iar noi îți vom aduce un echipament complet de schi de tură (schi + legături + foci + clăpari + bețe telescopice) la 250 lei / zi.

MAI MULTE DETALII
pieps, rental, inchiriere, set avalansa, set safety, kit de inchiriat, sonda, lopata, beacon, dva, aby, black diamond, jetforce

Echipament salvare avalanșă

PREȚ  80 lei/zi Kitul avalanșă

Backcountry-ul ca și multe alte plăceri în viață, implică riscuri. Dacă te dai pe pante de 25° sau mai mari, atunci riscul de a fi prins într-o avalanșă sigur există. Dar, la fel cum există și lucruri pe care le putem face pentru a reduce riscul de accidente de mașină, există și lucruri pe care le putem face pentru a reduce riscul de a fi prinși, răniți și, probabil, uciși de avalanșe în timpul turelor de backcountry.

MAI MULTE DETALII
slash, trek, inchiriere, rental, full suspension, bike park, bicicleta

Mountainbike

PREȚ  100 - 200 RON/zi

Spune-ne înălțimea ta și vom găsi bicicletă care ți se potrivește – fie 27.5″ sau 29″. Să fie full suspension, hardtail sau chiar bicicletă electrică – ce preferi? Nu contează că ești începător sau avansat, este loc pentru fiecare. Hai pe bicicleta si îți vom arăta locurile noastre preferate de dat.

MAI MULTE DETALII
inchiriere bicicleta electrica, ebike, rental, full suspension, enduro, bosch, electrica

e-Bike

PREȚ  200 RON/zi

Bicicletele asistate electric îți amplica puterea de pedalat, crescandu-ți în același timp și nivelul „distracției”. Mergi mai departe, explorează mai mult: este motoul pe care o să-l rostești în minte la fiecare tură pe un e-bike full suspension capabil. Acesta-i viitorul, vin-o și încearcă.

MAI MULTE DETALII

Baterii pentru e-Bike

PREȚ  45 RON/zi

Dacă planurile pentru a-ți aduce eBikeul în România au fost ruinate de companiile aeriene și de restricțiile lor, nu îți face griji – te putem ajuta! Lasă-ți bateria acasă și adu-ți eBikeul fără – bateriile le avem noi. Specific bicicletei tale îți putem închiria cele două modele listate mai jos PowerTubes sau Power Packs.

MAI MULTE DETALII
Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top