MTB Camping: 2 zile de MTB + noapte la cort și foc

Open Nav

Pentru că noi nu trebuie să ne reinventăm ca să fim mai #safe și pentru că noi lucrăm cu grupuri mici cu mult înainte de #covid19. MTB Camping este un pachet de 2 zile cu dat pe MTB în munții din jurul Brașovului și o noapte la cort cu foc de tabăra. În #grupurimici, ca de obicei.

mountain bike camping fire
MTB Camping

Nu ne lăudăm, dar „conceptul” de siguranță care este la modă acum nu prea își are locul. El prin definiție trebuia să fie prezent ca temelie pentru orice operator de tururi de MTB și nu numai. Este de la sine înțeles că o experiență de calitate pentru clienți este doar în grupuri mici – private în care ghidul poate să le ghideze în siguranță și poate comunica individual cu fiecare în parte. Grupurile de tip corporate nu sunt în atenția noastră. O zi de dat în natură, pe potecile noastre preferate nu se poate desfășura decât in grupuri omogene și axate pe datul cu MTB-ul. Deși avem și alte pasiuni, încercăm să oferim clienților noștrii acele experiențe la care ne pricepem cel mai bine.

la cabana postavaru

Despre MTB camping se poate povesti mult și bine – deși nu este rocket science. Sunt două zile de dat, de preferat în munți diferiți, nu doar pe poteci diferite și cu noapte la cort. Totul de la bicicletă până la sacul de dormit și frontală (lanternă de camping) sunt incluse în pachet. Până acum cu grupurile noastre de turiști care au optat pe acest pachet am pedalat și ne-am dat la vale prin Munții Ciucaș, Masivul Piatra Mare, Masivul Postăvaru și în Parcul Național Piatră Craiului. Deși este un tur preferat pe turiștii străini, noi credem că este loc și pentru cei mai autohtoni rideri să experimenteze noaptea dromita lângă foc și pedalatul pe răcoarea matinală.

mtb camping / ciucas mountainsÎntrebă-ne orice

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente


Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top