Guides

Open Nav
Marius Stratila

Marius Stratila

Fondator Massif Experience |
Ghid montan și MIAS Mountain Bike Leader

Ghid montan și MIAS Mountain Bike Leader

Splitboarding-ul și mountain biking-ul fac parte din mine, ele definesc cinesunt Mai mult decât o modalitate de a scăpa de stațiunile populate, care de obicei sunt supra aglomerate în sezon, splitboarding-ul și mountain biking-ul m-au ajutat să-mi testez limitele, să ies din zona de confort, să descopăr locuri şi oameni noi.

Ciprian Popescu

Ciprian Popescu

Instructor Mountain Bike

Salut! Sunt Ciprian Popescu, viitorul tau instructor de mountain bike. M-am apucat de mountain bike in 2005 cand m-am intors din SUA, dar in 2006 m-am hotarat sa imi dedic mai mult timp acestui sport. Am participat la primul concurs in 2008 si am fost vice campion national la categorie de doua ori. In 2014 m-am mutat in Franta, la Chamonix pentru a petrece si mai mult timp pe mountain bike si snowboard. Am petrecut 3 sezoane de vara in bike parkurile din Porte du Soleil, Champery, Morgin, Pila, si Finale Liguere. In 2018 mi-am indeplinit visul de a calatori cu campervanul in cele mai cunoscute bike parkuri si locatii din Canada, cum ar fi Jasper, Banff, Revelstoke, Kicking Horse, Blue Mountain, Silver Star, Squamish, si, poate cel mai cunoscut dintre toate, Whistler. Iubesc acest sport atat de mult incat ma satisface si faptul ca ii pot ajuta pe altii sa-l descopere. O fac din pasiune, dar si pentru rewardul psihic care ma incarca pozitiv cand pot sa ajut si cand vad reușitele studentilor mei.

Andreea Hertanu

Andreea Hertanu

Ghid montan si instructor de schi | AGMR

Ghid montan AGMR si instructor de schi

All Day I Dream About Ski 😊 sau felul cel mai plăcut de ați pierde timpul (iarna și primăvara) și locul unde îmi fuge mintea de fiecare dată când are timp! De asemenea, provocările sunt viața mea și întotdeauna mi-a plăcut să îmi testez și să îmi depășesc limitele, iar muntele a fost terenul perfect pentru a face asta. Ca să nu mai tragem de timp, a fost simplu schi + munte = <3 = backcountry skiing.

Andrei Rotariu

Andrei Rotariu

Ghid BC Massif Experience | Ghid Aspirant Backcountry & Responsabil Social Media

Ghid Aspirant Backcountry & Responsabil Social Media

Andrei si-a descoperit pasiunea pentru munte inca de mic, prin drumetii si schiat, la varsta de 7 ani iar din 2020 locuieste la poalele muntilor Bucegi.
Nu doar un dedicat ghid de splitboard si alergator montan, el este si responsabil cu PR-ul echipei.
Bucuria de a explora natura este exact ceea ce Andrei cauta sa experimenteze alaturi de clientii sai.
„Indiferent daca vrei sa traversezi o creasta inghetata, sa te dai prin cel mai bun powder sau sa te plimbi prin padure, cu atitudinea si aptitudinile potrivite, muntele ne va lasa!”

Raul Dorobant

Raul Dorobant

Ghid local in Piatra Craiului si Instructor de schi in Poiana Brasov| MIAS Mountain Bike Leader

Instructor de schi și ghid de MTB – MIAS Mountain Bike Leader

Instructor de schi și ghid de MTB – MIAS Mountain Bike Leader | @Muntii Piatra Craiului

Copilarind în zona Brașovului, pădurile și munții au fost mereu locul meu de joacă și recreere. Indiferent de anotimp găseam mereu ceva distractiv de făcut, fie că era iarna pe schiuri sau vara pe bicicletă sau drumeție. Pentru mine distracția a însemnat dintotdeauna: natură, liniște și aer curat. Chiar dacă uneori drumul e mai anevoios până la destinația dorită, peisajele mereu îți recompensează efortul făcut. În prezent mă bucur că pot împărtăși și cu alții experiență acumulată de-a lungul timpului

Mircea Danalache

Mircea Danalache

Instructor de schi si snowboard | Poiana Brasov

Instructor de schi și snowboard

Mihai Stoian

Mihai Stoian

Ghid MTB Massif Experience |
Ghid MTB Aspirant

Ghid MTB Aspirant

I was born and bred in the town of Bran so it’s no wonder that bike riding and skiing were a big part of my life from the very start. Since my childhood revolved around nature, my love and also my respect for it kept growing. As an adult, I have seen no change. I feel free and at peace when I’m in the woods no matter the season. The mountain fuels me with the energy I need to deal with the mondane city life. Having nurtured mtb riding since a child it evolved into much more than a hobby, a way of life.

Întreabă-ne orice

  BackcountryMountainbike ToursCursuri SkiCursuri SnowboardCursuri Mountainbike


  Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
  Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

  Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

  Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

  Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

  Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
  Top