Despre

Open Nav

Hai la dat cu localnicii!

Hai cu noi în Carpați. Hai să te convingi de cele mai bune condiții de riding în munții din jurul Brașovului – indiferent de sezon: vară sau iarnă!

De ce cu Massif Experience?

În vară, ia-ți bicicleta de Enduro și hai cu noi pe potecile noastre preferate: single trail, poteci prin păduri, fie urcări ușoare – îți vom arată locuri pline de natură și vei avea parte de experiențe Massif! – chiar în mijlocul Carpaților. Poți pedala toată urcare, poți alege un shuttle sau chiar să închiriezi bicicletele noastre electrice full-suspension, ghizii noștrii vor fi partenerii voștri de riding.

În iarnă, alege-ți cea mai faină linie de snowboarding. Splitboarding-ul este ocupația noastră principala iarna. Poți alege ture de 1 zi sau desfășurate pe mai multe – fi pregătit să te bucuri de zăpadă. Depășește-ți limitele și vei fi răsplătit cu cel mai bun powder.

Sezonul asta o sa fie Massif!

Învață de la membrii comunității locale și hai la dat în turele noastre conduse de ghizi certificați. Pentru orice informații contactați-ne prin mesaj sau email. Vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm!

Our Team


Marius Stratila

Marius Stratila

Ghid Massif Experience
Ghid montan și MIAS Mountain Bike Leader
Maximilian Munteanu

Maximilian Munteanu

Ghid local în Postăvaru
Horia Marusca

Horia Marusca

Ghid local în Munții Bucegi și Piatra Craiului
Raul Dorobant

Raul Dorobant

Instructor de schi și ghid de MTB - MIAS Mountain Bike Leader

Our Partners

Întreabă-ne orice

BackcountryMountainbike Tours


Te rugăm să îți evaluezi nivelul personal
Deții un mountainbike și îl foloseșți măcar odată pe luna. Îți place să pedalezi kilometrii mulți și ți-ai dori să experimentezi mai multe poteci single-track pentru a-ti crești nivelul de dat pe mountainbike.

Ești un mountain biker împătimit de cel puținîn 2 ani - în medie, în timpul sezonului, ieși cu bicicletă cel puțin odată pe săptămâna. Ești obișnuit cu diferitele tipuri de poteci singletrack

Ești un mountain biker experimentat, te simți confortabil pe majoritatea tipurilor de teren. În timpul sezonului ieși de cel puțin 2 ori pe săptămâna și îți plac zonele cu multe roci, pietre, rădăcini, poteci abrupte și chiar mici dropuri.

Ești încrezător pe orice tip de potecă și orice fel de obstacol incluzând: dropuri mari, switchbacks, rock gardens lungi și poteci single rack susținute și tehnice. Ieși de cel puțin 3 ori pe săptămâna și foarte rar te dai jos la secțiuni prea dificile.

Poți să te dai pe orice tip de potecă, orice grad de dificultate și poți trece peste orice obstacol. Ieși de cel puțin 4 ori pe săptămâna și pe orice tip de vreme. Nu te deranjează să te dai toată ziua, chiar pentru mai multe zile.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top